Bäste läsare,

det glädjer mig att du tittar förbi! Jag ska försöka förklara varför jag tror att du hittat just hit.

Min önskan är att hjälpa. Så har det alltid varit. Denna blogg är en del av den önskan. Jag hoppas här kunna hjälpa mig själv och dig genom det skrivna ordet.  Förhoppningen är att frustration skall ventileras och lätta samt att hjärtan skall öppnas och växa.

Mitt favoritcitat är Ghandis ”Be the change that you wish to see in the world”. Jag försöker leva efter det mottot. Det talar till mig, och jag ska försöka tala till dig som läser denna blogg. Du är säkert redan en människa som tar ditt ansvar, det är inte min mening att vara mästrande. När jag som slogan skriver att ”det börjar med dig”, då menar jag i själva verket att du som läser detta har all makt i världen att göra denna plats till en bättre värld, och jag tror att du hittade hit just för att det är din önskan. Jag tror på att förändringen börjar med oss själva och att du läser detta för att du vill vara den förändringen. Jag vet att jag vill det.

Jag kommer i denna blogg skriva om allt möjligt. Fokus kommer att ligga på att ta ansvar, att utvecklas och att kämpa. Jag kommer att skriva personligt och ärligt.

Jag ser fram emot att ta del av din åsikt, vi ses i kommentarerna!

// Kaj Engelke